You are here:

Automater

Scanomat leverer markedets bedste og mest eksklusive automater til kaffebrygning. Med brugervenlige automater der sætter kaffe- og brugeroplevelsen højt på menuen, inddrager vi gerne den helt nye teknologi, således vi kan opnå den perfekte kop kaffe.

Scanomats flotte automater findes i kantiner, receptioner, caféer, restauranter og virksomheder i hele verden. Den kaffe vi leverer i vores eksklusive prisbelønnede automater, er kendt for at give en individuel og smagfuld kaffeoplevelse i verdensklasse. Vores automater er derudover designmæssigt nyskabende og moderne på alle de rigtige punkter.

3 af vores spændende automater til kaffebrygning

Vi får udelukkende god feedback på den mest revolutionære af vores eksklusive automater til kaffebrygning. Vi kalder den for; TopBrewer. Det enkle design i vores TopBrewer, passer perfekt ind i alle omgivelser med en stilfuld elegance. Derudover brygger TopBrewer naturligvis en perfekt kop frisk-bønne kaffe - hver gang.

Den mellemste af vores Venezia Bean to Cup automater, Venezia II, brygger på friskkværnede kaffebønner, og er desuden udstyret med vores unikke friskmælk system. Ny og unik teknologi, er samtidig med til at gøre den til en af de mest strømbesparende automater til kaffebrygning på markedet.

Den absolut største af vores automater til kaffebrygning er CaféCino XL. Med en kapacitet på mere end tusind kopper kaffe i timen, og 40 kopper på kun 10 sekunder, er det én af markedets absolut største automater til kaffebrygning.

Automater til alle former for varme drikke

Vores kæmpeudvalg i automater til varme drikke, indeholder varianter og funktioner, der dækker alle de forskellige behov og krav, der stilles til den type automater i dag.

I dag leverer vi automater til virksomheder i alle mulige størrelser, til café- og restaurantbranchen samt til hoteller i hele verden. Vi har med sikkerhed også automater der passer til jeres varme drikke behov. Skulle du have andre specielle behov til jeres næste automater, er vi altid parate til at blive udfordret.

Få mere at vide om vores eksklusive automater

Lær mere om vores mange automater og eksklusive kaffeløsninger her i vores online-univers, kontakt vores salgsafdeling på telefon +45 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk.
shop glas
automater