You are here:
  • Home
  • Automatisk kaffemaskine

Automatisk kaffemaskine

Automatisk kaffemaskine med krop og sjæl tilbydes og leveres. Har du eller din virksomhed behov for en eksklusiv automatisk kaffemaskine, er Scanomat parat med løsningen.

Scanomat er din globale kaffeekspert med hovedsæde i Danmark. I dag leverer vi kaffeløsninger til hele verden. Scanomat har en automatisk kaffemaskine til ethvert formål og behov.

Med udgangspunkt i vores danske succeshistorie, har vi manifesteret os som en seriøs global udvikler og leverandør, af enhver type automatisk kaffemaskine.

Smagfuld kaffebrygning med en automatisk kaffemaskine

Vi har altid haft fokus på at udvikle særlige tekniker og processer, der ned til den allermindste detalje og nuance optimerer smagsoptagelsen. Uanset hvilken automatisk kaffemaskine du vælger fra vores store udvalg, får du den bedste løsning i klassen.

Eksempelvis, bruger en automatisk kaffemaskine fra Scanomat, altid helt friskt vand, der lynhurtigt opvarmes, lige inden det rammer de friskmalede kaffebønner. Dermed bevares vandets naturlige indhold af mineraler, og smagsoplevelsen er optimal. Denne, samt mange andre revolutionerende features og funktioner, præger enhver automatisk kaffemaskine i vores varme drikke sortiment.

Lad os høre mere om dine ønsker og krav til en automatisk kaffemaskine, så vil vi tilbyde dig en løsning du bliver glad for i mange år fremover.

En automatisk kaffemaskine kan spare mængder af tid og penge

Når du investerer i en automatisk kaffemaskine fra Scanomat, vil dit forbrug af tilberedningstimer samt dine mængder af overskudskaffe der bare hældes direkte ud, blive reduceret væsentligt. Først og fremmest er en automatisk kaffemaskine fra Scanomat altid nem at betjene. Vi mener ikke man behøver være uddannet barista for at få en god kaffeoplevelse.

Dernæst kræver en automatisk kaffemaskine fra Scanomat minimal forberedelse og rengøring. I forhold til andre kaffemaskiner, sparer du også her meget tid og besvær.

Derudover kan du, med en automatisk kaffemaskine fra Scanomat, holde kaffespildet nede på et absolut minimum. Både fordi den nemt og hurtigt kan mængdejusteres i forhold til det ønskede antal kopper der skal produceres, og fordi maskinen sørger for at der ikke overdoseres i den enkelte kop.

Få mere at vide om en automatisk kaffemaskineløsning fra Scanomat

Find en automatisk kaffemaskine her på vores hjemmeside, og læs om vores andre eksklusive kaffeløsninger. Kontakt vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dkshop glas
automatisk kaffemaskine