You are here:

Bedste kaffe

Hvordan får du den bedste kaffe? Den bedste kaffe får du når der er kælet for detaljerne i hele produktionsfasen – fra bønne til kop. Scanomat udvælger den bedste kaffe fra de bedste leverandører, og vi bruger den nødvendige tid på at få den bedste ristning og formaling frem. Alt sammen for at kunne garantere dig den bedste kaffe – uanset tidspunkt eller sted.

Den bedste kaffekvalitet sikrer den samme smag – hver gang

Vi lægger stor vægt på at holde den samme høje kvalitet og standard i alle vores leverancer. Det gælder både for vores flotte designede kaffebryggere og for den kaffebønne der gerne skulle blive til den bedste kaffe du har smagt. Når vi bruger så store ressourcer på at fastholde den gode kvalitet, er det ikke mindst fordi vi elsker god kaffe. Vi ønsker ikke at vores kunder oplever dårlig smag – hverken med øjnene eller smagsløgene. For os er den bedste kaffeoplevelse fremkaldt af en mængde store eller mindre detaljer.

Den bedste kaffeoplevelse for dig

Der er ingen tvivl om at skal den bedste kaffekop kåres, er det svært at være objektiv. Vi har vel alle vores favorit. Grundlæggende skal kvaliteten naturligvis sikres i hele fremstillingsfasen, fra kaffebønnen bliver plukket, udvalgt og ristet til formaling, opvarmning og brygning. Derudover har Scanomat forsøgt at imødekomme dette variable behov samt individualitet ved at udvikle kaffebryggere der kan håndtere individuelle indstillinger i kaffebrygningen, alt sammen styret via et app på din smartphone eller tablet.

Kom nærmere den bedste kaffeoplevelse

Her på vores hjemmeside kan du gode produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment. Såfremt du har brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vi klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk. Vores salgsafdeling er altid parat til at hjælpe dig nærmere den bedste kaffeoplevelse. Vi kan give dig alle de informationer og specifikationer du har brug for vedrørende vores mange spændende varmdriksautomater og kaffebryggere.
shop glas
rigtig kaffe