You are here:

Espressokaffe

Nyd din friskbryggede espressokaffe fra Scanomats unikke espressomaskiner. Vi tilbyder, fremstiller og leverer espressomaskiner der kan producere den helt perfekte espressokaffe til dig. Scanomats professionelle kaffebryggere kan producere alle former for espressokaffe, kaffevarianter og andre varme drikke. Få din espressokaffe, præcis som en espressokaffe skal serveres – hver gang.

Få en brygger der kan servere cappuccino, espressokaffe og te i én effektiv løsning

Der er helt åbenlyse fordele ved at vælge Scanomat som leverandør af jeres kaffebrygger. Udover det effektive i at slippe for både at have maskiner til cappuccino, espressokaffe, te og sort kaffe stående, tilbyder Scanomat kvalitet, service og smag som ingen andre på markedet. Vi samler alle funktionerne i vores fantastiske kaffebryggere, vel at mærke uden at slække på kvaliteten.

Espressokaffe som du vil have den - når du vil have den

Hvis du ikke allerede har smagt Scanomats perfekte espressokaffe fra vores unikke kaffebryggere, og oplevet at den slår al konkurrence af banen, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for en demonstration. Det fantastiske resultat hvor du får den helt perfekte espressokaffe, blandet ved de rette temperaturer og med de rette ingredienser, gentager sig igen og igen. Du bliver aldrig skuffet over din espressokaffe fra en Scanomat kaffebrygger. Udover den mest velsmagende espressokaffe, får du og dine ansatte/gæster/kunder mulighed for at vælge flere forskellige varme drikke. Vores kaffebryggere er både smartere, mere økonomiske i drift og er en langt bedre løsning end besværet med at have 4-5 forskellige maskiner stående med hver sin funktion.

Hør mere om hvordan du får den perfekte espressokaffe

I vores salgsafdeling er vi altid parate til at hjælpe dig nærmere den perfekte espressokaffe. Vi kan give dig alle de informationer og specifikationer du har brug for om vores mange spændende varmdriksautomater og kaffebryggere. Her på vores hjemmeside kan du også finde flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment.
Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vi klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dkshop glas