You are here:
  • Home
  • Espressomaskiner

Espressomaskiner

Scanomat leverer espressomaskiner der kan lidt mere. Vi tilbyder, fremstiller og leverer espressomaskiner der kan producere den helt perfekte espresso.

Hos Scanomat er espressomaskiner ikke bare espressomaskiner. Vores professionelle kaffebryggere kan producere alle former for kaffe og varme drikke. Med vores espressomaskiner får du og din virksomhed maskiner der dækker alle de varmdrikbehov der måtte være.

Cappuccino-, kaffe-, the- og espressomaskiner i én effektiv løsning

Skal virksomheden have cappuccinomaskiner, espressomaskiner, the-kedler og kaffemaskiner stående til de forskellige ønsker og behov, kan pladsen godt blive lidt trang. Scanomat samler det hele i vores fantastiske kaffebryggere, vel at mærke uden at slække på kvaliteten.

Med moderne teknologier og gennemtænkt erfaringsgrundlag, har Scanomat samlet cappuccino-, kaffe-, the- og espressomaskinerne til én effektiv maskine. Vores kaffebryggere slår al konkurrence af banen, og leverer det bedste af det bedste – hver gang.

Espressomaskinerne ind i kaffebryggerne

Du skal gøre dig selv den tjeneste, at smage en espresso fra vores alternativ til de pladskrævende espressomaskiner. Du får den helt perfekte espresso, blandet ved de rette temperaturer og med de rette ingredienser.

Som alternativ til både at have kaffemaskiner og espressomaskiner stående er vores kaffebryggere den helt rigtige løsning. I tillæg får du og dine ansatte/gæster/kunder mulighed for at vælge flere forskellige varme drikke. Vores kaffebryggere er både smartere, mere økonomiske i drift og er en langt bedre løsning end cappuccinomaskiner, espressomaskiner, the-kedler og kaffemaskiner.

Få mere viden om vores alternativ til espressomaskiner

Få mere at vide om vores mange spændende varmdriksautomater, kaffemaskiner og espressomaskiner i én og samme kaffebrygger. Her på vores hjemmeside kan du finde flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment.

Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dkshop glas