You are here:
  • Home
  • Fairtrade kaffe

Fairtrade kaffe

Scanomat støtter og leverer fairtrade kaffe, af flere forskellige årsager. Fairtrade kaffe giver først og fremmest en bedre smag i munden.

Køb din fairtrade kaffe igennem Scanomat, og vær med til at sikre at din kaffe er produceret under ordentlige forhold – hele vejen fra planten til koppen.

Fairtrade kaffe – fordi det er rimeligt

Salget af fairtrade kaffe hylder, og bygger på princippet om bæredygtig handel. Med dit køb af fairtrade kaffe er du med til at sikre, at producenterne af kaffen i de mindre udviklede lande, sikres bedre rettigheder.

Rettigheder som vi tager for givet, eksempelvis en løn der giver mulighed for overlevelse samt løn under sygdom eller graviditet. Fairtrade kaffe er blandt andet også med til at sikre at kvinder og mænd får lige løn, at arbejdsbetingelserne for den enkelte altid er sunde og sikre, samt at arbejdsbetingelserne ikke fratager eventuelle børnearbejderes mulighed for undervisning.

Fairtrade kaffe giver en bedre smag i munden

Fairtrade kaffe giver en bedre smag i munden Scanomat støtter og tilbyder fairtrade kaffe, fordi det gør en forskel. Når du drikker en kop fairtrade kaffe fra Scanomat, bliver hele smagsoplevelsen forstærket af bevidstheden om at kaffen er produceret under anstændige forhold.

Du er med din kop fairtrade kaffe med til:

• at forbedre dårligt stillede kaffebønders vilkår
• at fremme global social lighed
• at beskytte miljøet
• at vise din holdning og påvirke andre positivt

Ønsker du at vide mere om vores fairtrade kaffe?

Her på vores flotte hjemmeside kan du læse mere, både om fairtrade kaffe, og om vores mange eksklusive kaffeløsninger. Du er også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller du kan sende en e-mail på salg@scanomat.dk. Vi er parate til at bringe dig tættere på den ultimative kaffeoplevelse.shop glas