You are here:

Firmakaffe

Nogen vil måske mene at firmakaffen får det hele til at køre rundt. Scanomat leverer kvalitets firmakaffe, til kvalitetstiden på jobbet. Vi påstår, at humøret går op, når firmakaffen fra Scanomat glider ned. Prøv os.

Scanomat leverer kvalitetsløsninger til firmakaffen og alle de varme drikke der er behov for. Vores unikke kaffebryggere har features og designfinesser der passer til alle ønsker, krav og behov.

Eksklusiv firmakaffe – individuel smag

En god kop firmakaffe er din anledning til at stoppe op midt i en travl hverdag, og lade sanserne give dig et frirum. Scanomats forskellige kaffebryggere, kan eksempelvis levere firmakaffe præcis efter din smag og dit behov. Med individuelle settings, via din smartphone eller tablet, kan du vælge dit helt personlige blandingsforhold mellem bønner, frisk kogende vand, eventuelt tilsat friskt mælk.

Firmakaffen serveret af Scanomats smarte og spændende kaffebryggere, bliver pludselig en frisk og eksplosiv smagsoplevelse, specielt sammenlignet med den indkogte kolbekaffe, der kunne være alternativet.

Altid frisk firmakaffe - dag og nat

Scanomat er din garanti for en firmakaffe med suveræn smagsoplevelse, uanset om du er den første der møder om morgenen, den sidste der slukker om aftenen, eller om du passer dit natarbejde. Firmakaffen fra Scanomats kaffebryggere er altid friskbrygget og klar til nydelse.

Vores forskellige kaffeløsninger byder på skræddersyede løsninger til din virksomhed, uanset om behovet er 1 eller 1000 kopper i timen, om der skal serveres en perfekt cappuccino i kantinen eller om kaffen skal tappes fra en designer svanehals midt i mødelokalet. Få firmakaffen som du vil have den, når du vil have den.

Få mere information om Scanomats firmakaffeløsninger

Find inspiration til hvordan du kan ændre firmakaffeoplevelsen til et positivt og motiverende dagligt indslag i arbejdsdagen. Vores hjemmeside har billeder og beskrivelser af alle vores unikke kaffebryggere. Har du brug for mere information omkring vores løsninger, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller via e-mail på salg@scanomat.dkshop glas