You are here:
  • Home
  • Fuldautomatisk espressomaskine

Fuldautomatisk espressomaskine

Vi kan levere en fuldautomatisk espressomaskine der kan lidt mere. Scanomat tilbyder, fremstiller og leverer gerne en fuldautomatisk espressomaskine der kan producere den helt perfekte espresso.

Hos Scanomat er en fuldautomatisk espressomaskine ikke bare en fuldautomatisk espressomaskine. Med en af vores professionelle kaffebryggere der kan producere alle former for kaffe og varme drikke, får du og din virksomhed en fuldautomatisk espressomaskine, samt en maskine, der dækker alle de varmdrikbehov I måtte have.

Cappuccino-, kaffe-, the- og fuldautomatisk espressomaskine i én effektiv løsning

Har du og din virksomhed en cappuccinomaskine, en fuldautomatisk espressomaskine, the-kedler og kaffemaskiner stående, bliver pladsen måske lidt trang. Løsningen kommer fra Scanomat. Vi samler det hele i vores fantastiske kaffebryggere, vel at mærke uden at slække på kvaliteten.

Med moderne og gennemtænkt teknologi, har Scanomat samlet cappuccino-, kaffe-, the- og en fuldautomatisk espressomaskine i én effektiv maskine. Vores kaffebryggere fjerner al konkurrence, og leverer det bedste af det bedste – hver gang.

En fuldautomatisk espressomaskine i kaffebryggeren

Du skal gøre dig selv den tjeneste, at smage en espresso fra en fuldautomatisk espressomaskine fra Scanomat. Du får absolut perfekt espresso, blandet ved de rette temperaturer og med de rette ingredienser.

Vores kaffebryggere er det professionelle alternativ til både at have kaffemaskiner og espressomaskiner stående. I tillæg får du og dine ansatte/gæster/kunder mulighed for at vælge imellem flere forskellige varme drikke. Vores kaffebryggere er smartere, mere økonomiske i drift og er en langt bedre løsning.

Få en fuldautomatisk espressomaskine fra Scanomat

Læs mere her på vores hjemmeside, om hvordan du kan få en varmdriksautomat, kaffemaskine og fuldautomatisk espressomaskine i én og samme kaffebrygger. Yderligere kan du finde flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment. Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dkshop glas