You are here:
  • Home
  • Fuldautomatisk kaffemaskine

Fuldautomatisk kaffemaskine

Har du eller din virksomhed behov for en eksklusiv og fuldautomatisk kaffemaskine, har Scanomat løsningen klar. Vi er din globale ekspert i fuldautomatiske kaffemaskiner, med hovedsæde i Danmark.

Scanomat leverer fuldautomatiske kaffemaskiner til hele verden. Med udgangspunkt i vores danske succeshistorie, har vi manifesteret os som en seriøs udvikler og leverandør af fuldautomatiske kaffemaskiner, på det globale marked.

Kaffebrygning med en fuldautomatisk kaffemaskine

Vi har udviklet særlige tekniker og processer, til at optimere smagsoptagelsen i vores fuldautomatiske kaffemaskiner. Eksempelvis, bruger en fuldautomatisk kaffemaskine fra Scanomat, altid helt friskt vand der lynhurtigt opvarmes, lige inden det rammer de friskmalede kaffebønner. Dermed bevares vandets naturlige indhold af mineraler, og smagsoplevelsen er optimal. Denne, samt mange andre revolutionerende features og funktioner, præger hele vores sortiment af varme drikkeløsninger.

Lad os høre mere om dine ønsker og krav til en fuldautomatisk kaffemaskine, så vil vi tilbyde dig en løsning du bliver glad for i mange år fremover.

En fuldautomatisk kaffemaskine sparer tid og penge

Med en fuldautomatisk kaffemaskine fra Scanomat, vil dit forbrug af timer til tilberedning samt overskudskaffe der bare hældes direkte ud, blive reduceret væsentligt.

Først og fremmest er en fuldautomatisk kaffemaskine fra Scanomat nem at betjene, og kræver minimal forberedelse samt rengøring. I forhold til mindre automatiserede kaffemaskiner, spares der meget tid, der sikkert nemt kan bruges på noget andet.

Derudover kan du holde kaffespildet nede på et absolut minimum. Både fordi en fuldautomatisk kaffemaskine fra Scanomat, nemt og hurtigt kan mængdejusteres i forhold til det ønskede antal kopper der skal produceres, og fordi maskinen sørger for at der ikke overdoseres i den enkelte kop.

Få mere at vide om vores fuldautomatiske kaffemaskiner

Lær mere om vores fantastiske fuldautomatiske kaffemaskiner og vores andre eksklusive kaffeløsninger her i vores online-univers, kontakt vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk.
shop glas