You are here:
  • Home
  • Gode kaffebønner

Gode kaffebønner

For at du kan få den bedste kaffeoplevelse, skal det grundlæggende være på plads. Gode kaffebønner er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til den perfekte kop kaffe. Vi udvælger altid gode kaffebønner til din Scanomat kaffeoplevelse. Vores professionelle barista kan både se, dufte og smage om der er dårlige eller gode kaffebønner i leverancerne, og derfra er det naturligvis kun de gode kaffebønner, der overlever vores kvalitetskontrol.

Fra gode kaffebønner til den perfekte kop kaffe

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores kaffebryggere er kvalitetsmaskiner udført i eksklusive designs, vores service er altid løsningsorienteret med kunden i fokus og vores kaffeproduktion er baseret på gode bønner fra de bedste leverandører i verden. Vi kan godt lide at have fuld kontrol over din smagsoplevelse, fra de gode kaffebønner til den færdige kop kaffe. Det betyder, at du altid kan være sikker på at få det bedste kafferesultat, når du er Scanomat kunde. Lad os forvandle de gode kaffebønner til den perfekte kop kaffe.

Udvælgelse af de gode kaffebønner

Vores dygtige barista bruger mange ressourcer på at finde frem til leverandører af gode kaffebønner i en konstant høj kvalitet. Med inspektion på nuværende leverandørers kaffeplantager og konstant på udkig efter nye spændende kaffeproducerende områder, er rejser til eksotiske steder en del af jobbeskrivelsen for vores barista. Det lyder naturligvis tiltalende, og det er nok heller ikke værst når nu ens store lidenskab er gode kaffebønner og perfekt ristning, men der er unægtelig også meget hårdt arbejde i, at finde frem til de bedste lokaliteter og producenter.

Vil du vide mere om vores maskiner og udvælgelsen af de gode kaffebønner

Vores hjemmeside giver forhåbentlig en god idé om vores alsidige sortiment både inden for unikke kaffebryggere, gode kaffebønner og eksklusive varmdrikløsninger. Såfremt du har brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vi klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.


shop glas