You are here:
  • Home
  • Hele kaffebønner

Hele kaffebønner

Med kaffebryggere der på få sekunder kan forvandle hele kaffebønner til en fantastisk kop kaffenydelse. Hele kaffebønner der kværnes sekundet inden de fylder din kaffekop med den perfekte smagsoplevelse.

Ved først at kværne de hele kaffebønner lige inden det varme vand tilføres, blandes alle aromastofferne i den færdige kop kaffe. Scanomat leverer altid hele kaffebønner af den bedste kvalitet.

Hele kaffebønner er hele oplevelsen værd

Når du har smagt en kop af vores dejlige kaffe, tilberedt inden for få sekunder efter at de hele kaffebønner er kværnet, får du svært ved fremover at holde af kaffe tilberedt på anden måde.

Scanomats populære kaffebryggere er alle baseret på mange års erfaring inden for kaffebrygning til mange mennesker på én gang. Vi har derfor lagt stor vægt på at få den bedste kop kaffe produceret på den korteste tide, med en god brugeroplevelse lagt oveni.

Vi bruger hele kaffebønner fordi det er bedre

Frem for at bruge pulverkaffe der er kværnet flere måneder før din kop kaffe skal drikkes, har vi valgt først at kværne de hele kaffebønner sekundet inden din kaffe serveres. På den måde sikrer vi at du får den bedste kop kaffe overhovedet – hver gang.

Du slipper for at drikke gammel tyk indkogt kolbekaffe uden at skulle sætte en hel ny kande over. Med Scanomats smarte kaffebryggere, trykker du på knappen, de hele kaffebønner kværnes, det friske vand lynopvarmes, tilføres og din perfekte kop kaffe serveres. Frisk kværnet og frisk lavet, bedre bliver det ikke.

Få mere at vide om kaffe med friskkværnede hele kaffebønner

Her på vores hjemmeside kan du se billeder af, og læse mere om vores mange kaffemaskiner og andre varmdrikløsninger. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk
shop glas