You are here:

Juicemaskine

Spar plads og ressourcer, få din varmdriksautomat med indbygget juicemaskine. Scanomat leverer smarte pladsbesparende kvalitetsløsninger hvor du får kaffebrygger, juicemaskine, cappuccinomaskine og meget mere i én og samme løsning.

Lad dine medarbejdere, gæster eller kunder vælge imellem et iskoldt glas juice, en perfekt cappuccino eller en friskkværnet kop kaffe. Du behøver ikke både at have en juicemaskine, cappuccinomaskine og kaffemaskine stående hvis du vælger én af de smarte løsninger fra Scanomat.

Rengøring af juicemaskine, cappuccinomaskine og kaffemaskine

Når du vælger en løsning fra Scanomat, slipper du for at afsætte tid og ressourcer til konstant rengøring af alle dine mange maskiner. Skal der dagligt både rengøres en juicemaskine, en cappuccinomaskine, en kaffemaskine og andre specialmaskiner, kræver det mere tid og besvær end de fleste bryder sig om.

Ved at vælge en løsning fra Scanomat, hvor du får alle dine krav og ønsker indfriet i én maskine, slipper du for denne besværlige proces. Vi har eksempelvis løsninger hvor den daglige rengøring foregår automatisk.

Strømforbruget stiger når du både har juicemaskiner og maskiner til varme drikke

Skal du have en juicemaskine, en cappuccinomaskine, en kaffemaskine og andre specialmaskiner kørende dagligt, får det en ikke ubetydelig indflydelse på jeres strømforbrug.

Ud over strømbesparelsen der opnås ved at samle alle maskinerne i én løsning fra Scanomat, får du også en moderne maskine der er strømbesparende i sig selv. Mange af vores maskiner går eksempelvis hurtigt i dvale når de står ubenyttede hen. Derudover er vores løsninger udstyret med moderne teknologi således der undgås store varmtvandsbeholdere som skal holdes varme.

Hvordan får du en juicemaskine, kaffebrygger og cappuccinomaskine hos dig?

Du kan læse meget mere om vores eksklusive og spændende løsninger her på vores hjemmeside. Du kan eksempelvis se flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment. Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.
shop glas