You are here:

Kaffe

Nyd en god kop kaffe serveret af Scanomats unikke kaffebryggere. Vi udvælger de bedste kaffebønner, rister selv kaffen, og serverer kvalitets kaffe i vores eksklusive kaffebryggere.

Når kaffe skal smage af kaffe, kan intet overlades til tilfældighederne. Scanomat er eksperter i god kaffe, brygget og serveret på sekunder. Vores unikke kaffebryggere sparer tid, plads og penge.

Scanomat serverer kvalitets kaffe direkte fra vores eksklusive kaffebryggere til din kop. Du får altid en god kaffe, der lever op til dine forventninger, og som er brygget på friskkværnede kaffebønner.

Kaffe til enhver smag

Med en kaffebrygger fra Scanomat, får du en god kop kaffe, brygget på traditioner og viden. Vi lægger stor vægt på at få alle smagsnuancerne med i koppen når vi serverer en kop kaffe til dig. Vi bruger ingen kunstige tilsætningsstoffer eller midler, kun rigtig kaffe – fra bønne til kop.

Kaffebønnerne bliver kværnet sekunder inden du får din brandvarme kop kaffe serveret, kaffeblandingen beholder dermed den fulde smag helt til du har nydt din kop. Vi ved at frisk vand, der først opvarmes lige inden kaffen serveres, beholder alle de naturlige mineraler der er med til at gøre smagsoptagelsen optimal.

En kop kaffe der aldrig skuffer dig

Scanomats forskellige kaffebryggere serverer god friskbrygget kaffe, perfekte cappuccinoer og skønne café latter med frisk mælk. Scanomat har mange års erfaring i udsøgt kaffebehandling, og er uden tvivl den bedste og mest pålidelige kaffeleverandør på markedet. Vi serverer gerne en god varm kop kaffe til dig, når du vil og hvor du vil.

Du skal også gøre dig den tjeneste at smage vores økologiske kaffe. Vores økologiske kaffe vil med sikkerhed give dig en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Scanomat din leverandør af kaffe og kaffebryggere

Du kan læse meget mere om vores eksklusive og spændende løsninger med udsøgt kaffe, ristet på vores eget kafferisteri her på vores hjemmeside. Her kan du også se flotte billeder og produktbeskrivelser af vores fantastiske kaffebryggere. Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.
shop glas