You are here:
  • Home
  • Kaffe til virksomheder

Kaffe til virksomheder

Scanomats kaffebryggere leverer den bedste kaffe til virksomheder. Kvalitetskaffe - til kvalitetstid på jobbet. Vi er eksperter i alle typer kaffe, til virksomheder og andre steder hvor mennesker samles over en god kop smagsoplevelse.

Med vores kvalitets kaffe til virksomheder er sikre på at vi bidrager til velvære på jobbet. Vi påstår, at humøret går op, når kaffen fra Scanomat glider ned. Prøv os i dag.

Scanomat leverer kvalitetsløsninger inden for varme drikke og kaffe til virksomheder. Vores unikke kaffebryggere har features og designfinesser der passer til alle ønsker, krav og behov.

Eksklusiv kaffe til virksomheder i hele verden

Scanomat har mange års erfaring i at levere eksklusiv og velbrygget kaffe til virksomheder i hele verden. Med udgangspunkt i vores danske hovedkvarter, har vores kvalitetsbrygning af kaffe til virksomheder, restauranter og caféer bredt sig, til et netværk af forhandlere og filialer i hele verden.

God kvalitet og service er nøgleord når vi leverer kaffe til virksomheder, uanset om det er i Danmark, Sverige, USA eller i Asien.

Kaffe til virksomheders individuelle behov

Scanomats forskellige kaffebryggere, brygger kaffe til virksomheder og personer med forskellige ønsker, smag og behov. Vi går så langt i vores stræben efter at levere den perfekte kop kaffe hver gang, at vi har kaffebryggere der tilpasser sig præcis efter den enkelte persons smag og ønsker. Med individuelle settings, via din smartphone eller tablet, kan du eksempelvis i en app, vælge dit helt personlige blandingsforhold mellem bønner, frisk kogende vand, eventuelt tilsat friskt mælk.

Kaffe til virksomheder serveret af Scanomats smarte og spændende kaffebryggere, er altid en frisk og eksplosiv smagsoplevelse

Få mere information om Scanomats kaffe til virksomheder

Find inspiration til hvordan du kan ændre kaffeoplevelsen til et positivt og motiverende dagligt indslag i arbejdsdagen. Vores hjemmeside har billeder og beskrivelser af alle vores unikke kaffebryggere. Har du brug for mere information omkring vores løsninger omkring kaffe til virksomheder, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller via e-mail på salg@scanomat.dk
shop glas