You are here:

Kaffebryggere

Scanomat leverer kvalitets kaffebryggere til det globale marked. Vores spændende kaffebryggere inddrager blandt andet den nyeste teknologi, for at skabe den perfekte kaffeoplevelse.

Scanomat tilbyder eksklusive kaffebryggere, der designmæssigt både er klassiske og supermoderne, og som lynhurtigt giver dig den bedste kop kaffe du har smagt.

Et par af vores spændende kaffebryggere

Vi er meget stolte af vores revolutionære og, hvis ikke den, så én af de mest eksklusive kaffebryggere verden endnu har set. Vores smukke og fantastiske TopBrewer. Med den prisvindende udtryk i svanehalsens smagfulde design, og det unikke samspil med smartphones og tablets, passer TopBrewer elegant ind i alle omgivelser, og giver dig en funktionalitet og lethed i kaffebrygningen der er overvældende enkel.

Der findes ikke andre kaffebryggere på markedet der har samme unikke og enkle tilgang til kaffebrygningen. Læs mere verdensnyheden inden for kaffebryggere her på vores hjemmeside, eller kontakt os for en demonstration.

Har I behov for at kunne servere rigtig mange kopper kaffe, uden at gå på kompromis med kvaliteten, er den største af Scanomats kaffebryggere, CaféCino XL, svaret. Den kan producere mere end tusind kopper kaffe i timen, og hvis du er hurtig nok - 40 kopper på kun 10 sekunder!

Kaffebryggere til alle formål og behov

Vores kæmpeudvalg i kaffebryggere, indeholder varianter og funktioner, der dækker alle de forskellige behov og krav, der stilles til kaffebryggere i dag.

Scanomat leverer kaffebryggere til alle typer og størrelser virksomheder, til café- og restaurantbranchen samt til hoteller i hele verden. Scanomat har med sikkerhed også kaffebryggere der passer til jeres behov. Skulle du have specielle behov til jeres næste kaffebryggere, er vi altid parate til at blive udfordret.

Få mere at vide om vores kaffebryggere

Lær mere om vores mange kaffebryggere og eksklusive kaffeløsninger her i vores online-univers, kontakt vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk
shop glas