You are here:
  • Home
  • Kaffeløsninger til virksomheder

Kaffeløsninger til virksomheder

Scanomat er din professionelle leverandør af unikke kaffeløsninger til virksomheder. Vores kaffeløsninger til virksomheder dækker alle behov – fra varmt vand til den perfekte espresso. Hør nærmere om vores kaffeløsninger til virksomheder fra vores salgsafdeling. Vi er altid parate til at hjælpe dig og din virksomhed nærmere den perfekte kaffeoplevelse.

Unikke kaffeløsninger til virksomheder

Leder du efter en pålidelig leverandør af kaffeløsninger til virksomheder, er Scanomat den oplagte løsning. Med et sortiment der spænder fra unikt designede kaffebryggere til store varmdriksautomater med hele udvalget parat, har vi helt sikkert en perfekt løsning til jeres behov. I fællesskab med den indkøbsansvarlige tager laver vi en analyse af jeres ønsker og behov, og I får præcis den løsning der passer til jeres behov og budget.

Udvikling af nye kaffeløsninger til virksomheder

Du er i sikre hænder hos Scanomat. Vi har i mere end 50 år leveret eksklusive kaffeløsninger til virksomheder, og har konstant udviklet teknologien således den er smart og tidssvarende. I dag kan du eksempelvis bestille din kaffe eller espresso via en brugervenlig app på din smartphone, og så er der serveret den mest velduftende og velsmagende kop fra en smukt designet ”kaffehane” – som du vil have den – når du vil have den.
Vi designer og udvikler kaffebryggere der passer ind i det moderne kontorlandskab, og som kvalitetsmæssigt yder det perfekte hver gang.´

Lad os vise dig vores unikke kaffeløsninger til virksomheder

Du kan naturligvis finde en masse informationer og specifikationer om vores unikke kaffebryggere, gode kaffebønner og eksklusive varmdrikløsninger her på vores hjemmeside. Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration af vores forskellige kaffeløsninger til virksomheder, er vi klar til din henvendelse.
Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller via e-mail på salg@scanomat.dk. I vores salgsafdeling er vi parate til at hjælpe dig nærmere den bedst mulige kaffeoplevelse.

shop glas