You are here:

Kaffemaskine

En kaffemaskine er ikke bare en kaffemaskine. Der findes i dag kaffemaskiner der kan producere alt fra den perfekte cappuccino til den traditionelle sorte kaffe. Scanomat er eksperter i avancerede kaffemaskiner.

Uanset om du skal bruge en specialdesignet kaffemaskine med logo, en smart TopBrewer med den unikke svanehals eller en industrimaskine der kan producere mere end 1000 kopper kaffe i timen, så har vi løsningen til dig.

Kaffemaskiner til hele verden

Scanomat tilbyder, fremstiller og leverer kaffemaskiner med krop og sjæl. Har du eller din virksomhed behov for en eksklusiv kaffemaskine, er vi parate med løsningen. Som din globale kaffeekspert med hovedsæde i Danmark, leverer vi kaffeløsninger til hele verden. Vi har med sikkerhed en kaffemaskine til ethvert formål og behov.

Med baggrund i vores danske succeshistorie, har vi manifesteret os som en seriøs global udvikler og leverandør, af kaffemaskiner til erhvervslivet – til virksomhedens kantine, hotellets restaurant, byens café og firmaets mødelokale.

Kaffemaskiner med garanti for en smagfuld kaffebrygning

Scanomat er synonym for at have fokus på at udvikle særlige tekniker og processer, der ned til den allermindste detalje og nuance optimerer smagsoptagelsen i den færdige kaffe. Uanset hvilken kaffemaskine du vælger fra Scanomats store udvalg, får du altid den bedste løsning for pengene.

En af de mange detaljer der øger smagsoptagelsen i kaffen fra Scanomats kaffemaskiner, er eksempelvis når de bruger helt friskt vand, der lynhurtigt opvarmes, lige inden det rammer de friskmalede kaffebønner. Dermed bevares vandets naturlige indhold af mineraler, og smagsoplevelsen er optimal.

Lad os høre mere om dine ønsker og krav til jeres næste kaffemaskine, så vil vi tilbyde dig en løsning du bliver glad for i mange år fremover.

Få mere at vide om vores eksklusive kaffemaskineløsninger

Her på vores hjemmeside kan du se billeder af, og læse mere om vores mange kaffemaskiner og andre varmdrikløsninger. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk
shop glas