You are here:

Kafferister

Scanomat er dit alternativ til at have en kafferister derhjemme. Vores professionelle kafferister og kafferisteri, leverer perfekt ristede kaffebønner – direkte til din Scanomat kaffebrygger.

Hvis du kommer forbi Scanomats hovedkontor, kan du måske dufte vores professionelle kafferister og kafferisteri. Når vi rister kaffebønnerne med vores kafferister i vores eget kafferisteri, ved vi at vi leverer kvalitet til dig.

Vi har et professionelt kafferisteri i international klasse, og kan dermed sikre dig kvalitetskaffe, ristet præcis så smag og aroma bliver perfekt.

En professionel kafferister sikrer højeste kvalitet

Scanomat har taget kontrollen over kaffesmagen. Kun de bedste produktioner fra de bedste kaffeproducenter er gode nok til vores kunder. Scanomats kaffebryggere fremstilles ligeledes af de bedste materialer, og selve bryggeprocessen, fra bønne til kop, optimeres til den bedste udnyttelse, af kaffens mange smagsnuancer. Som en ekstra kvalitetssikring, rister vi selv de udvalgte kaffebønner med en kvalitets kafferister, på vores helt eget professionelle kafferisteri.

Der er kort og godt styr på processen, der resulterer i din perfekte kop kaffe.

En kvalitets kafferister producerer kvalitets kaffe

Når de nyristede kaffebønner forlader vores kafferister, og begiver sig ud på deres endelige rejse gennem Scanomats kaffebryggere til din kop, kan du være sikker på at der er kælet for detaljerne. Kun det bedste er godt nok til vores kaffedrikkende kunder.

Vores professionelle kafferister og kafferisteri, dufter og smager af kvalitet.

Vores kafferister og vores kaffebryggere

Online kan du læse meget mere om vores eksklusive og spændende løsninger, samt vores fantastiske kafferisteri. Vores hjemmeside er sprængfyldt med flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver et overblik over vores alsidige sortiment. Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.
shop glas
kafferister