You are here:

Kafferisteri

Kommer du forbi Scanomats hovedkontor, kan du måske dufte vores professionelle kafferisteri. Vi rister selv vores kaffebønner i vores eget kafferisteri, så ved vi at vi leverer kvalitet til dig.

Med et professionelt kafferisteri i international klasse, kan Scanomat sikre dig kvalitetskaffe, ristet præcist således at smag og aroma bliver perfekt.

Et kafferisteri sikrer den høje kvalitet

Scanomat har taget kontrollen over kaffesmagen. Vi udvælger kun de bedste produktioner fra de bedste producenter. Vores kaffebryggere fremstilles af de bedste materialer, og bryggeprocessen fra bønne til kop optimeres til den bedste udnyttelse af kaffens mange smagsnuancer. Som en ekstra foranstaltning til kvalitetssikring, rister vi selv vores kaffebønner på vores helt eget professionelle kafferisteri.

Vi holder kort og godt fat i hele processen der leder frem til din perfekte kop kaffe.

Et kafferisteri til vores kaffebryggere

Når kaffebønnerne forlader vores kafferisteri, for at begive sig på deres endelige rejse gennem Scanomats kaffebryggere til din kop, er der kælet for detaljerne. Kun det bedste er godt nok til vores kaffedrikkende kunder.

Er du alligevel på besøg i hovedkvarteret kan du dufte nærværet af kaffen der ristes helt perfekt i vores professionelle kafferisteri.

Scanomat – kafferisteriet - dig

Du kan læse meget mere om vores eksklusive og spændende løsninger samt vores fantastiske kafferisteri her på vores hjemmeside. Du kan eksempelvis se flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment. Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.


shop glas