You are here:
  • Home
  • Kantineautomater

Kantineautomater

Scanomat leverer markedets bedste og mest eksklusive kantineautomater til de mest populære typer varme og kolde drikke. Med brugervenlige kantineautomater der sætter brugeroplevelsen højt på menuen, inddrager vi gerne den helt nye teknologi, således du kan opnå den perfekte nydelse af drikken.

Scanomats flotte og pålidelige kantineautomater fungerer i kantiner, receptioner, caféer, restauranter og virksomheder i hele verden. Med den kaffe vi leverer, i vores eksklusive og prisbelønnede automater, giver vi vores mange kunder en individuel og smagfuld kaffeoplevelse i verdensklasse.

Vores kantineautomater er nyskabende og moderne på alle de rigtige punkter, og er designet til dagligt brug i mange år.

2 af vores spændende kantineautomater

Den mellemste af vores Venezia Bean to Cup kantineautomater, Venezia II, brygger altid på friskkværnede kaffebønner. Derudover er disse populære kantineautomater udstyret med vores unikke friskmælk system. Ny og unik teknologi gør, at de hører til blandt de mest strømbesparende kantineautomater til kaffebrygning på markedet.

De absolut største af vores kantineautomater til kaffebrygning, er de prægtige CaféCino XL maskiner. Kvalitet og kvantitet samlet i én brugervenlig kaffebrygger. Med en kapacitet på mere end tusind kopper kaffe i timen, og 40 kopper på kun 10 sekunder, er det én af markedets absolut største kantineautomater til kaffebrygning.

Kantineautomater til alle former for varme drikke

Vores kæmpeudvalg i kantineautomater til varme drikke, indeholder varianter og funktioner, der dækker alle de forskellige behov og krav, der stilles til kantineautomater i dag.

Vi leverer kantineautomater og kaffebryggere til virksomheder i alle mulige størrelser, til café- og restaurantbranchen samt til hoteller i hele verden. Vi har helt sikkert også kantineautomater der passer til jeres varme drikke behov. Har I specielle behov til jeres næste kantineautomater, er vi altid parate til at blive udfordret.

Få mere at vide om vores eksklusive kantineautomater

Lær mere om vores mange kantineautomater og eksklusive kaffeløsninger her i vores online-univers, kontakt vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk
shop glas