You are here:
  • Home
  • Økologisk Kaffe

Økologisk Kaffe

Scanomat leverer også økologisk kaffe fra vores kæmpe udvalg af kaffeoplevelser. Økologisk kaffe er den rene smag af kaffe uden brug af sprøjtemidler. Økologisk kaffe giver altid en bedre smag i munden.

Når du køber økologisk kaffe igennem Scanomat, er du naturligvis med til at skåne miljøet, da der er stramme regler for hvordan økologisk kaffe skal dyrke, og måske mere vigtigt – hvordan det ikke skal dyrkes.

Økologisk kaffe – for miljøets skyld

Når du drikker en kop økologisk kaffe, frem for en konventionelt fremstillet kop kaffe, reducerer du automatisk den mængde af sprøjtemidler, som kaffe normalt er udsat for under dyrkningen.

Du er derfor, både på kort sigt og på lang sigt, med til at skåne miljøet for en belastning. Vi har alle et ansvar overfor miljøet, og med de varer vi forbruger har vi en mulighed for at ændre en uønsket udvikling.

Økologisk kaffe er et af de små skridt på vejen du, som forbruger, kan tage. Scanomat har økologisk kaffe i sortimentet, fordi vi mener valget skal være dit.

Økologisk kaffe – for din egen skyld

Når du drikker en kop økologisk kaffe, er det med samme effekt som andre økologiske levnedsmiddelprodukter. Du er som nævnt med til at påvirke miljøet i den positive retning. Du er dog også med til at sikre din krop mod eventuelle rester af sprøjtemidler.

Til trods for at det er almindeligt accepteret at sprøjtemidlerne der bruges til dyrkning af de forskellige afgrøder, ikke efterlader rester i produkterne, som er skadelige for os mennesker, så slipper du helt for at tænke den tanke til ende, hvis du som alternativ vælger økologisk kaffe.

Hvis du ønsker at vide mere om økologisk kaffe fra Scanomat

Her på vores flotte hjemmeside kan du læse mere om økologisk kaffe fra Scanomat, og om vores mange andre eksklusive kaffeløsninger. Du er også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller du kan sende en e-mail på salg@scanomat.dk. Vi er parate til at bringe dig tættere på den ultimative kaffeoplevelse.
shop glas