You are here:
  • Home
  • Professionelle kaffebryggere

Professionelle kaffebryggere

I et stort udvalg af professionelle kaffebryggere, har Scanomat professionelle kaffebryggere til alle behov og formål. Kvalitets kaffemaskiner og professionelle kaffebryggere har været vores speciale i mange år.

Scanomats leverer professionelle kaffebryggere, varmdriksautomater og kantineautomater til alle typer virksomheder. Vores maskiner er designet til de forskellige behov. Maskinen der skal stå som selvbetjeningsautomat ved morgenmadsbuffeten i hotellets restaurant, har naturligvis et andet design end vores professionelle kaffebryggere der skal dukke op af bordpladen på mødebordet i mødelokalet.

Se de mange designs og funktionaliteter vi tilbyder med vores professionelle kaffebryggere.

Professionelle kaffebryggere til hele verden

Scanomat har i mange år leveret professionelle kaffebryggere til danske virksomheder, hoteller og restauranter. Samtidig med at vores professionelle kaffebryggere, er blevet udviklet til at være højteknologiske maskiner i særklasse, er den globale efterspørgsel efter vores brede og højtydende sortiment eksploderet.

Scanomat er i dag, med stor succes, repræsenteret i mange lande, og vores professionelle kaffebryggere findes i stort set alle typer virksomheder kloden rundt.

Professionelle kaffebryggere under konstant udvikling

Her på hjemmesiden kan du få et indblik i vores store og alsidige udvalg af professionelle kaffebryggere. Her kan du også læse mere om de forskellige features hver enkelt kaffebrygger byder på.

En stor del af vores ressourcer, bruges på hele tiden at tilpasse vores professionelle kaffebryggere til de mange muligheder den nye teknologi konstant byder på.

Teknologi og nytænkning kommer dig, til gode hver eneste dag på vores professionelle kaffebryggere, uanset om det er styring ved hjælp af smartphones og tablets, flotte revolutionerende designændringer eller implementering af vores unikke frisk-mælk system.

Få mere viden om vores professionelle kaffebryggere

Få mere viden om vores professionelle kaffebryggere Få mere at vide om vores mange spændende varmdriksautomater og professionelle kaffebryggere. Her på vores hjemmeside kan du finde flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment.

Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk




shop glas