You are here:

Rigtig Kaffe

Hvad er rigtig kaffe og hvad er forkert kaffe? Forkert kaffe er vel egentlig enhver kaffe der ikke lever op til forventningerne. Rigtig kaffe er ifølge den definition, den kaffe der lever op til dine forventninger.

Scanomat har valgt at servere rigtig kaffe direkte fra vores eksklusive kaffebryggere til din kop. Rigtig kaffe, der lever op til dine forventninger, og som er brygget på friskkværnede kaffebønner.

Rigtig kaffe er en smagssag

Vælger du en kaffebrygger fra Scanomat, får du rigtig kaffe, brygget på traditioner og viden. Vi lægger stor vægt på at få alle smagsnuancerne med i koppen når vi serverer en kop rigtig kaffe. Ingen kunstige tilsætningsstoffer eller midler, kun rigtig kaffe – fra bønne til kop.
Dine kaffebønner bliver kværnet sekunder inden du får din varme kaffe serveret, dermed beholder kaffeblandingen den fulde smag helt til du har nydt din kop. Frisk vand der først opvarmes lige inden kaffen serveres, beholder alle de naturlige mineraler der gør smagsoptagelsen optimal.

Altid varm rigtig kaffe der aldrig skuffer

De mange forskellige kaffebryggere fra Scanomat serverer rigtig kaffe, perfekte cappuccinoer og skønne café latter med frisk mælk. Med Scanomats mange års erfaring i udsøgt kaffebehandling, får du altid den bedste og mest pålidelige kaffeleverandør på markedet. Vi leverer gerne en varm kop rigtig kaffe til dig, når du vil og hvor du vil.

Har du lyst til at prøve vores økologiske kaffe, vil du med sikkerhed også få en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Scanomat – rigtig kaffe - dig

Du kan læse meget mere om vores eksklusive og spændende løsninger med rigtig kaffe her på vores hjemmeside. Du kan eksempelvis se flotte billeder og produktbeskrivelser, der giver en idé om vores alsidige sortiment.

Har du brug for at få besvaret specifikke spørgsmål, vil du blot vide mere eller ønsker du en demonstration, er vores salgsafdeling klar til din henvendelse. Kontakt os på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.




shop glas
rigtig kaffe