You are here:
  • Home
  • Varmdriksautomater

Varmdriksautomater

Hvad er rigtig kaffe og hvad er forkert kaffe? Forkert kaffe er vel egentlig enhver kaffe der ikke lever op til forventningerne. Rigtig kaffe er ifølge den definition, den kaffe der lever op til dine forventninger.

Scanomat har valgt at servere rigtig kaffe direkte fra vores eksklusive kaffebryggere til din kop. Rigtig kaffe, der lever op til dine forventninger, og som er brygget på friskkværnede kaffebønner.

Rigtig kaffe er en smagssag

For at imødekomme den enkelte kaffedrikkers ønsker om individuel brygning fra kop til kop, fra person til person og fra smagshumør til smagshumør, har vi udviklet en app, der fra din smartphone eller tablet, kan styre kaffeblandingen i flere af vores varmdriksautomater. App’en giver vores mange kunder en individuel og smagfuld kaffeoplevelse i verdensklasse.

Det er også supersmart, at du bag dit skrivebord, kan bestille din kop kaffe eller the, så den står klar til dig i din varmdriksautomat – klar til afhentning.

Scanomat inddrager gerne den helt nye teknologi, således du kan opnå den perfekte nydelse af drikken.

Varmdriksautomater med lang levetid

Vores varmdriksautomater er nyskabende og moderne på alle de rigtige punkter, og er naturligvis designet til dagligt brug i mange år. Varmdriksautomater fra Scanomat holder længere, ganske enkelt fordi vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi udvælger de bedste materialer til vores varmdriksautomater. Råvarer og materialer der kan tåle de påvirkninger de bliver udsat for.

Så når vi siger at vores prægtige CaféCino XL maskine kan producere mere end 1000 kopper kaffe i timen, så kan den rent faktisk også tåle denne opgave, uden at blive overbelastet. Du kan derfor altid forvente at vores varmdriksautomater kan levere det vi lover.

Få mere at vide om vores stærke varmdriksautomater

Lær mere om vores mange varmdriksautomater og vores eksklusive kaffeløsninger her i vores online-univers, kontakt vores salgsafdeling på telefon 49 18 18 00 eller send en e-mail på salg@scanomat.dk
shop glas
varm driks automater